Menu
EUR
  • Fysieke winkel in Vinkel 600m2
  • Volledig garantie gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €300
  • Grote merken, lage prijzen

Disclaimer


Welkom bij Keukenwinkel in Vinkel!

Door gebruik te maken van onze website (www.keukenwinkelinvinkel.nl) en het bekijken van de inhoud ervan, stemt u automatisch in met onderstaande disclaimer. We verzoeken u vriendelijk om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen voordat u onze website gebruikt.

Algemeen

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat alle informatie actueel, nauwkeurig en volledig is. Desalniettemin kunnen we niet garanderen dat de informatie op onze website altijd foutloos, actueel of volledig is. Keukenwinkel in Vinkel aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de verstrekte informatie.

Intellectueel eigendom

Alle content op www.keukenwinkelinvinkel.nl, waaronder maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video's, logo's en grafische elementen, is eigendom van Keukenwinkel in Vinkel en wordt beschermd door toepasselijke intellectuele eigendomsrechten, zoals auteursrecht en merkenrecht. Het is niet toegestaan om deze content zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Externe links

Op onze website kunnen links naar externe websites worden verstrekt. Deze links worden uitsluitend ter informatie en gemak van de gebruiker verstrekt. Keukenwinkel in Vinkel heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid, de beveiliging of enige andere aspecten van deze websites van derden.

Productinformatie

De productinformatie op onze website is gebaseerd op informatie van leveranciers en fabrikanten. We streven ernaar om deze informatie zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Houd er echter rekening mee dat de daadwerkelijke producten mogelijk afwijken van de getoonde afbeeldingen op onze website. Voor gedetailleerde en actuele productinformatie raden we u aan om contact op te nemen met onze keukenwinkel of een bezoek te brengen aan onze fysieke showroom.

Wijzigingen

Keukenwinkel in Vinkel behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website, inclusief deze disclaimer, op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te controleren op updates en wijzigingen.

Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer of het gebruik van onze website, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens vermeld op www.keukenwinkelinvinkel.nl.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »